Υλικά (για ένα καρβελάκι. Το έψησα σε φόρμα σιλικόνης βαθιά, διαμέτρου 15 εκατοστών περίπου)
1 κεσεδακι γιαούρτι προβειο 0 ή 2 τοις εκατό,
1 κεσεδακι (απ το γιαούρτι) γάλα εβαπορε λαιτ,
1 κεσεδακι ζεμυθα,
2 αυγά,
2 κ. Γλυκού μπεικιν,
1 κομπος αραβοσιτελαιο,
1 κεσεδακι βρωμη
Λίγο αραβοσιτέλαιο για το άλειμμα του σκεύους
Εκτέλεση:
Ανακατεύω όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα και αφήνω
ένα εικοσαλεπτο να φουσκωσει η βρώμη. Φουρνίζω στους 175 για μια ώρα περίπου στη χαμηλή σχάρα. Αφήνω να κρυώσει, κόβω και απολαμβάνω. Καλή επιτυχία!