Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο Ιούλιος και ο Ζήσης..


Ο Ιούλιος και ο Ζήσης..

Ο Ιούλιος είναι περίπου ενός χρόνου,περίπου 10 κιλάκια και δεν θα μεγαλώσει πολύ ακόμη. Συμβιώνει καταπληκτικά στο σπίτι φιλοξενίας που βρίσκεται, με σκύλο και γατάκια.
Ένα γλυκύτατο αδεσποτάκι,το οποίο ο άνθρωπος που τάιζε μαζι με το αδερφάκι του,είχε φέρει στο κτηνιατρείο για να του κάνει ευθανασία.Ένα φορτηγό,είχε χτυπήσει και τα δυο αδερφάκια.Το ένα πέθανε ακαριαία…Ο Ιούλιος σώθηκε αλλά ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.Τα 3 πόδια του τελείως νεκρωμένα.Όταν η κτηνίατρος αρνήθηκε να του κάνει ευθανασία χωρίς να του γίνουν εξετάσεις,ο άνθρωπος που το είχε φέρει,φανερά ενοχλημένος,δήλωσε ότι θα το κανονίσει ο ίδιος με το όπλο του.Κατά τύχη,μέλος του σωματείου μας ,βρισκόταν στο κτηνιατρείο για άλλο περιστατικό.Όταν άκουσε την δήλωση του ‘’κυρίου’’,άρπαξε τον Ιούλιο από τα χέρια του και χωρίς δεύτερη σκέψη,το παρέδωσε και πάλι στην κτηνίατρο για να του γίνει ο΄τι ήταν απαραίτητο.Οι εξετάσεις εδειξαν ότι θα χρειαζόταν χειρουργείο και στα δυο πίσω του πόδια καθώς επίσης ακρωτηριασμό ή αρθρόδεση στο μπροστινό του ποδαράκι.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) ανέλαβε τα πάντα, και με τη βοήθεια των κτηνιάτρων και των φίλων του σήμερα Ο Ιούλιος είναι καλά και ψάχνει για σπιτάκι.

Ο  Ζήσης βρέθηκε μαζί με το αδερφάκι του, τον Ερμή, σε έναν δρόμο της Λάρισας, από όπου τα μάζεψε φιλόζωη κοπέλα.  Φιλοξενείται σε σπίτι εθελοντή, φυσικά έχει μάθει να πηγαίνει στην άμμο του,  είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Είναι ένας υπέροχος γατούλης, πανέξυπνος, πεντακάθαρος, τρελλούτσικος και τρυφερός.

Οποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από αυτά μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 6986855861 (WU), 6984274659 (WU) ή στο email dogs.adoptions@gmail.com Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας (με συμφωνια στειρωσης) και υποχρεωτικη τοποθετηση microchip συμφωνα με το νόμο 4039/2012. Βρίσκονται στην Λάρισα, αλλά μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συννενόηση. Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικό-σωματείο-λάρισας-animal-animal-adoptions-larissa/διαδικασία-υιοθεσίας/497337733649019