Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Σπιτική Βελούδινη Μερέντα με Μέλι (ιδιαίτερα θρεπτική)

μερέντα


Θα χρειαστούμε:
1 κουτάκι φυτική κρέμα (ΜΟΡΦΑΤ ή ΕΡΜΟΛ στο μεταλλικό κουτάκι)
3 κουταλιές της σούπας γεμάτες φυστικοβούτυρο
5 κουταλιές της σούπας ανθόμελο
4-5 κουταλιές της σούπας γεμάτες κακάο άγλυκο (εξαρτάται απ τη γεύση και το γούστο σας)

Εκτέλεση:
Βάζουμε την κρέμα και το φυστικοβούτυρο σ ένα μεγάλο μπωλ και τα χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός ή άλλο παρόμοιο εργαλείο κουζίνας. (αν θέλουμε τα χτυπάμε και στο ηλεκτρικό μίξερ βέβαια).
Προσθέτουμε κουταλιά - κουταλιά το μέλι, και στο τέλος το κακάο. Χτυπάμε λιγάκι ως να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
Αδειάζουμε σε βάζο αναλόγου μεγέθους και φυλάμε στο ψυγείο λόγω της φυτικής κρέμας. Σε κλειστό βάζο διατηρείται τουλάχιστον δυο βδομάδες (δύσκολο όμως να μείνει τόσο..)
Καλή όρεξη!